Tatil.com, lokasyon bazlı duyuru platformu, alışveriş ve loyalty uygulaması Shopamani tarafından düzenlenen “Smart Shopping Days”te kazandırıyor! Etkinlik süresince akıllı telefonlardaki “Shopamani” uygulamasıyla puanların toplanacağı ve en çok puanı toplayan dört kişinin farklı ödüllere sahip olacağı “Smart Shopping Days”te, Türkiye’nin ilk online tur operatörü Tatil.com’un da bir sürprizi bulunuyor.
Tatil.com, en çok puan toplayan bir kişiyi Uludağ MonteBaia Otel’de 3 gece sürecek olan rüya gibi bir tatile gönderiyor. Üstelik Tatil.com’un hediye ettiği bu keyifli Uludağ tatili iki kişilik!

İstinye Park AVM’de yapılacak olan etkinlik 20-25 Aralık 2011 tarihleri arasında devam edecek. Uludağ’a gitmek ve bu kış rüyasını gerçeğe dönüştürmek için siz de bu heyecana katılın, Tatil.com farkını yaşayın.

Türkiye’nin ilk online tur operatörü olan Tatil.com, aynı zamanda kişiye özel tatil hizmeti, otel konaklaması, uçakla ulaşım ve transfer hizmetleri de veriyor. Tatil.com, üyelerine; yurt içi otel, yurt dışı otel, Kıbrıs turları, yurt dışı turları, kişiye özel turlar, grup turları, uçak bileti, vize ve her türlü seyahat hizmetini uygun fiyatlar ve anında konfirmasyon farkıyla satın alma fırsatı sunuyor. Tatil.com’un cazip tatil avantajlarını takip etmek için www.tatil.com adresini tıklayabilir ya da 444 6835 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Tatil.com’u her gün takip edin, cazip fırsatları ve avantajlı ödeme seçeneklerini kaçırmayın.


Tatil.com hakkında:
Tatil.com, 1998 yılından bu yana faaliyet gösteren Met Global Group tarafından hayata geçirilen, 190 ülkede ve 250.000 otelde Tatil.com’a özel ödeme seçenekleriyle online rezervasyon imkanı sağlayan Türkiye’nin ilk online tur operatörüdür. Tatil.com üyeleri, yurt içi otel, yurt dışı otel, Kıbrıs turları, yurt dışı turları, kişiye özel turlar, grup turları, uçak bileti, vize ve her türlü seyahat hizmetini uygun fiyat, anında konfirmasyon farkıyla satın alabiliyor. Websitesi üzerinden online rezervasyon yaparak, 444 6835 numaralı çağrı merkezini arayarak, ofisleri ziyaret ederek veya e-mail yoluyla rezervasyonlarını gerçekleştirebiliyor. Tatil.com; rekabetçi, yaratıcı, kaliteli, güvenilir hizmet ve ürün anlayışıyla tam bir müşteri memnuniyeti için çalışıyor. Teknolojik altyapısıyla ise yeni trendleri takip ederek sektöre yön veriyor.

Shopamani hakkında:
ABD’de uzun yıllar Siebel CRM & Oracle’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönen Kerem Sözügeçer tarafından geliştirilen Shopamani, markaların, müşterilere doğru zamanda, doğru yerde ve kişiye özel mesajlarla ulaşmasını sağlayan bir mobil loyalty platformu ve CRM uygulaması. Şu anda iPhone ve Android tabanlı cep telefonlarından kullanılan uygulama çok yakında Blackberry, Windows Mobile ve Nokia telefonlarında da aktif hale gelecek.
Daha fazla bilgi için www.shopamani.com