BURSA'da ağaçlık alanda öpüşen genç bir kız ve erkeği, `Neden burada öpüşüyorsunuz' diye uyarıp daha sonra taş atan 49 yaşındaki Remzi Vatansever, genç erkek tarafından bacaklarından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Vatansever kan kaybından yaşamını yitirirken, kız arkadaşıyla kaçan 22 yaşındaki Volkan Büyükkahveci yakalanarak gözaltına alındı.

Davutkadı Mahallesi'nde oturan Remzi Vatansever, dün saat 13.00 sıralarında yanına ekmek, peynir, domates ve soğan alarak, yalnız başına merkez Yıldırım ilçesi Kaplıkaya Mahallesi Kaplıkaya Deresi yanındaki ormanlık alana piknik yapmaya gitti. Vatansever, yanındaki sebzeleri derede yıkadıktan sonra bir ağacın altında öpüşen genç bir kızla erkek gördü. Gençlerin yanına giderek sigara isteyen Vatansever, sigarayı altıktan sonra gençleri öpüşmemeleri için uyardı. Daha sonra uzaklaşan Vatansever, öpüşmeyi sürdüren çifte taş attı. Bunun üzerine Volkan Büyükkahveci kız arkadaşının yanından kalkarak gelip Vatansever'e yumruk attı. Aralarında kavga çıkması üzerine Büyükkahveci, cebinde bulunan ve `kelebek' olarak adlandırılan bıçağı çıkararak Vatansever'in bacaklarına saplayıp, kız arkadayışla birlikte kaçtı. Yaralanan Vatansever yaklaşık 20 metre süründükten sonra yol kenarında düşüp bayıldı.

KAN KAYBINDAN ÖLDÜ
Bu sırada derede yüzerken olaya tanık olan çocuklar cep telefonlarıyla 155'i aradı. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis ekipleri, 112 Acil Servis'ten ambulans istedi. Verilen adresi bulmakta zorlanan sağlık ekipleri yaklaşık 30 dakika sonra Remzi Vatansever'e ulaştı. Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Vatansever, kan kaybından yaşamını yitirdi.

Çocukların ifadesini alan polis, Remzi Vatansever'i bıçaklayan Volkan Büyükkahveci'yi gözaltına aldı. Yaraladığı kişinin öldüğünü polis merkezinde öğrenen tekstil işçisi genç, "Benim amacım onu korkutmaktı. Öldüğüne inanamıyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.