Gülben Ergen'in, Twitter'da 'Ülkemle ilgili endişelerim var' diye yazmasıyla başlayan tartışmanın yankıları sürüyor. Ergen ve kendisine 'Endişelerini açıkla' çağrısında bulunan Nazlı Ilıcak arasındaki mesaj trafiği Ilıcak'ın geri adım atması ile yatışır gibi oldu ancak Ergen'in sert cevabı gerilimin düşmesini engelledi.

Dün Gülben Ergen'in Nazlı Ilıcak'a, 'Siz konuyu neden üzerinize alındınız Nazlı Hanım?' diye sorması üzerine Ilıcak'ın cevabı gecikmeli olarak geldi.

GÜLBEN ERGEN'E ÖZÜR GİBİ MESAJ

Ilıcak kısa bir süre önce yazdığı twittinde amacının Gülben Ergeni kırmak olmadığını söyledi:

"Sevgili @GeErgen Dün Elâ ile biraz konuştuk Amacım seni üzmek, kırmak ve zora sokmak değildi. Öyle hissetinse ben de üzülürüm"
"Emre sordu sen cevap verseydin, onun açıklamalarıyla bir diyalog zemini kurulurduAmacım buydu Nitekim gazetelere de hep bu minvalde konuştm"

SABAH AKŞAM YAĞ YAKMIYORUM

Ilıcak ardından kendisinin hükümetin her faaliyetini desteklemediğini ispatlamak için bugünkü köşe yazısını twitter'dan paylaştı ve şu ilginç cümleleri kurdu:

"Yazılarımı beni okumadan eleştiren bazı followerlar bilgi sahibi olsun diye gönderdim Okumadıkları için sabah akşam yağ yakıyorum sanıyorlar"

ERGEN'DEN SERT YANIT

Gülben Ergen ise Nazlı Ilıcak'a verdiği sert yanıt ile tartışmayı devam ettirecek gibi görünüyor. Ergen son twitter mesajında şöyle dedi: