Aydın merkezde meydana gelen olayda, iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Kavgada bıçakla yaralanan şahıs hayatını kaybederken, tutuklanan zanlı cezaevine gönderildi. Cumhuriyet Savcılığı"nın el koyduğu olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Aydın merkez Ata Mahallesi"nde meydana geldi. Aralarında daha önceden bir husumet bulunduğu öğrenilen G.Ö. (24) ile M.A.K. (26) isimli kişiler arasında, sözlü sataşma ile başlayan tartışma bir anda kavgaya döndü. Kavga sırasında yanında taşıdığı bıçak ile M.A.K."yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan G.Ö, olaya müdahale eden jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kanlar içerisinde yere düşen yaralı, olay yerine çağırılan ambulans ile kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
M.A.K"nin cesedi otopsisinin yapılması için morga kaldırıldı. İfadesinin alınmasının ardından Aydın Adliyesi"ne sevk edilen zanlı G.Ö. ise tutuklanarak, Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi"ne konuldu. Cumhuriyet Savcılığı"nın el koyduğu olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.