Sarıkemer ve Güllübahçe Beldeleri"nde bulunan iki adet tapunun İlçe Kaymakamlığı"na teslimi töreninde Hayırsever vatandaş Süleyman Turna, İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kartal ve Tapu Sicil Müdürü İbrahim Kocakaya bulundu. İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan hayırsever Süleyman Turna"nın duyarlı davranışının örnek olması dileğinde bulunurken; hayırsever vatandaşa teşekkür etti.
Toplam 48 bin metrekare iki parça tarlasını Söke Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı"na bağışlayan 79 yaşındaki Süleyman Turna; tarlaların satılmayıp, kiralanması suretiyle elde edilecek tüm gelirin Sarıkemer ve Güllübahçe İlköğretim Okullarında öncelikli olarak yardıma muhtaç öğrencilerin yararına kullanılmasını istedi. Elde edilecek para ile okulların araç ve gereç alımlarının yapılmasını ve okulların onarılmasını da talep etti.
Tarlalarının tapularını Söke Kaymakamı İsmail Demirhan"a teslim eden hayırsever çiftçi Süleyman Turna “Tarlalarımdan elde edilecek olan gelir ile Güllübahçe ve Sarıkemer Beldelerinde okuyan dar gelirli öğrencilerin eğitim giderleri karşılansın, artan gelir olursa beldelerdeki okulların bakım ve onarımı yapılsın. Anadan, babadan kalan tarlalarımı Kaymakamlığa eğitimden yana kullanılması için bağışlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum” diye konuştu.