Megastar Tarkan önümüzde hafta vizyona girecek olan hangi film için 'Benim Sadık Yarim Kara Topraktır' türküsünü seslendirdi. 
 
Yüksel Aksu'nun yönetmeliğini yaptığı "Entelköy Efeköye Karşı" adlı film 2 Aralık'ta vizyona girecek!
 
Filminin galası 26 Kasım'da Milas'ta 
 
Muğla'nın Milas ilçesinde çekilen "Entelköy Efeköy'e Karşı" adlı sinema filminin galası 26 Kasım'da Milas'ta yapılacak. Yüksel Aksu'nun yönettiği, çekimlerinin büyük bölümü Pınarcık, Kapıkırı, Gölyaka ve Milas merkezde yapılan film, vizyona ise 2 Aralık 2011'de girecek.
 
Hacı Aliağa Konağı'ndan saat 14.00'teki kortej yürüyüşüyle başlayacak tanıtım galası, Sudi Özkan İş Merkezi'nde 19.00'da verilecek kokteylle devam edecek. Gösterim ise saat 20.00'de Prenses Sinema'da.
Galata Film yapımı filmde Şahin Irmak, Ayşe Bosse, Emin Gürsoy, Recep Yener, Ayla Arslancan, Ümit Olcay, Hamit Demir, Engin Akın, Coco Erdinç, Sarı Sadettin, Ali Sinan Demirkale ve Nejat Yavaşoğulları rol alıyor. Film, bir grup "entel" kişinin, Ege Bölgesi'nde bir köyüne yerleşmesi ve organik tarım yapmaya kalkmasıyla başlıyor. Köylüler, önce arazilerini satar. Daha sonra köye bir termik santral yapılması kararı alınır. Köylüler de burada maaşlı ve sigortalı iş ister ama "entel" köylüler santrale karşı çıkar ve aralarında komik çatışmalar başlar.