Tarkan, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde Havalimanı Muhabirleri Derneği'nin açtığı fotoğraf sergisini gezdi. Kendine ait fotoğrafı yakından inceleyen sanatçı, fotoğrafının önünde basın mensuplarına poz verdi. Tarkan, "Böyle sanatsal faaliyetlerin olması güzel. Böyle mesajı olan sanatsal fotoğrafların olması çok güzel. Benim güzel samimi bir fotoğrafımı yakalamışsınız" dedi. Londra'ya konser için gideceğini belirten Tarkan, "Aylardır bu gün için hazırlanıyoruz. Pazar günü Wembley Arena'daki
konserimiz gerçekleşecek. Sonra geri döneceğim. Türkiye'de klip çekimim olacak. Yeni bir klip daha çekeceğim. "Pare pare" klibini çektik. Bu aralar yoğunum, gidip geleceğim" diye konuştu.
Kendisinin de amatör fotoğrafçı olduğunu söyleyen Tarkan, fotoğraf sergisi açmayı düşündüğünü söyledi. Tarkan, "Ben de amatörce fotoğraf çekiyorum. Doğa fotoğraflarını seviyorum. Yok olan doğa, katlettiğimiz doğa. Belki bir sergi açarım ama sizlerle yarışmak için değil hobimi hayata geçirmek için fotoğraf çekiyorum" ifadelerini kullandı.
Tarkan, kız arkadaşı Bilge Öztürk'le birlikte British Airways Havayolları'na ait uçakla Londra'ya gitti.