İşletme sorumlusu Sedat Karaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otelin yenilenmeden önce 48 oda, 2 havuzu bulunduğunu, 7 milyon dolarlık yatırımla oda sayısını 130'a, havuz sayısını 12'ye çıkardıklarını, otelde 118 deluxe oda, 6 adet kral dairesi, 2 adet büyük başkanlık suiti, 32 adet günübirlik oda, 5 adet özel aile havuzu bulunduğunu ifade etti. 
     Tesiste 700 yıllık ünlü Meryem Ana Hamamı'nın düzenlendiğini, açık termal su ve seyirlikler, oyun salonu, internet kafe, spor sahaları, toplantı salonlarının yeniden inşa edildiğini anlatan Karaoğlu, son derece modern sağlık tesisi ve ekipmanlarının da yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunulduğunu belirtti. 
     Karaoğlu, şunları kaydetti: 
     ''Kapasitemizi artırırken, tüm mekanları yeniledik. Ayrıca yeni bir ek bina yaptık. Tesisimiz yoğun rağbet görüyor. Mart ayına kadar hafta sonları rezervasyonlarımız dolu. Ağırlıklı sağlık turizmi alanında hizmet veriyoruz. Şifalı termal su merkezimize, termal tedavi tavsiye edilen vatandaşlar ilgi gösteriyor. Bünyemizde yeni bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi yapıldı. Merkezde konuklarımızın tedavileri, uzman doktor ekibi, fizyoterapistler ve masörlerin kontrolünde bilimsel olarak yapılıyor. '' 
     
     -Tarihi Meryem Ana Hamamı- 
     
     Karaoğlu, 35 ayrı element içeren, insan sağlığına zararlı çözünmüş halde ağır metal bulundurmayan termal suya sahip tesiste, 700 yıllık tarihi Meryem Ana Hamamı'nın da turistlerin ilgisini çektiğini belirtti. 
     Aydın'ın Germencik ilçesine 9 kilometre, Aydın il merkezine 60 kilometre mesafede bulunan tesis, Büyük Menderes Havzası içerisinde Aydın Dağlarının uzantısı olan Gümüş Dağı eteklerinde ormanlık alan içerisinde yer alıyor.