Cesedin bulunduğu mekandaki boş alkol şişesi yığının kenarına yazılmış “Kendilerini hep başkalarının kurtarmasını bekleyenler sadece kölelerdir. Ağır ağır ölür alışkanlığın kölesi olanlar” yazısı dikkat çekti. 

Sabah saatlerinde Köprülü-Veysi Paşa Mahallesi’nde bulunan ve eskiden hamam olarak kullanılan atıl bir mekana giren şahıslar hamamın dış kısmındaki bir odada hareketsiz bir şahsın yattığını görünce durumu polis bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede cesedin, çevrede ‘Japon’ diye tanınan Adnan İ. İsimli şahsa ait olduğu belirlendi.

Alkol bağımlısı olduğu belirtilen şahsın, yaşadığı yerdeki kötü görüntü dikkat çekerken, yığını ile boş alkol şişelerinin bulunduğu mekana yazılmış “Ağır ağır ölür Alışkanlığın kölesi olanlar. Ağır ölüm” yazısı dikkat çekti. Şahsın ne zaman öldüğü henüz belirlenemezken cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Ölen kişinin hiçbir yakını bölgeye gelmezken, ceset belediye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı.

Mahalle sakinleri atıl durumda bulunan eski hamama sürekli bimekan takımı ve madde bağımlısı kişilerin takıldığını belirterek, özellikle geceleri bölgeden geçmekten korktuklarını ve yerel yönetimlerin soruna çare bulmasını istediler.

once-olumun-tarifini-yapti,-sonra-tarif-ettigi-sekilde-olusu-bulundu1.jpg