Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş’ün yöneticilik için kendisini aradığında gurur duyduğunu belirten Emir, yönetime girdikten sonra yönetime, taraftara ve takıma karşı bakışının değiştiğini söyledi.
Yeni sezon öncesinde yapılan Aydınspor 1923’ün olağanüstü kongresinde yönetim listesine giren Emir, yönetim ile taraftar arasındaki köprü görevini üstlenecek. Yaptığı açıklamada, 1989’dan beri Aydınspor’u takip ettiğini belirten Emir, Aydınspor 1923 taraftarının dernekleşme sürecinde olduğunu kaydetti.
Taraftarların kuracağı dernek ile yeni sezonda güzel işler yapmayı planladıklarını söyleyen Aydınspor 1923’ün Taraftar Temsilcisi Birol Emir, “Maddi olarak tamamen yönetimden bağımsız bir dernek oluşturmayı düşünüyoruz. Yönetim ile taraftar tribünde ortaklaşa güzel işler çıkarmak için çalışacak. Bende yönetim ile taraftar arasındaki köprü görevini üstleneceğim” dedi.
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de Aydınspor 1923’ün kazandığı şampiyonlukta taraftarın büyük katkısı olduğunu belirten Emir, “Şampiyonluğu kazanmamızda büyük etkisi olan Çiğli Belediyespor maçının öncesinde 2 gün uyuyamadık. O maçın ardından Aydın’da yaşanan mutluluğu kelimelerle ifade etmek çok zor” diye konuştu.
Yeni sezonda da Aydınspor 1923’ün hedefinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Emir, “ Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş,beni yönetime aldığını söylediğinde gurur duydum. Aydınspor 1923’ün 2015’te Süper Lig’de yer alma hedefi var. Süper Lig’de mücadele eden bir şehir takımı oluşturmaya çalışıyoruz. Aydınspor 1923 bu doğrultuda ideal bir yönetim tarzı izliyor” ifadelerini kullandı.
Son olarak, şehrin milletvekili adaylarına da değinen Emir, Aydın’daki milletvekili adaylarının söylemlerinde spora değinmediğine dikkat çekti.