Göztepe Teknik Direktörü Erol Azgın yaptığı açıklamada, ligte üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından yönetim ve takım olarak aldıkları karar doğrultusunda takımda birlik ve beraberliğin artması için Kuşadası"nda kampa girdiklerini yarın Alanyaspor ile İzmir'de, Çarşamba günü de deplasmanda Denizli Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirterek bu maçlardan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini vurguladı.

Takımın yarın İzmir'e döneceğini kaydeden Azgın, ''Yönetim kurulumuz, ligde son alınan sonuçlar üzerine takımı Alanyaspor ve Denizli Belediyespor maçları öncesinde kampa alma kararı aldı. Bizlerde takımda birlik ve beraberliğin artması için Kuşadası"na kampa geldik. Önümüzde üç tane karşılaşma var taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız Göztepe taraftarı büyük bir camia öncelikle Alanyaspor ile oynayacağımız maçtan 3 puan alarak taraftarımızla barışmayı istiyoruz'' dedi.

Son çalışmasını Kuşadası Belediyesi"ne ait Özer Türk Stadyumu"nda yapan Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Sinan ve kart cezalıları Tayfun ve Emrah yarın Atatürk Stadında oynanacak olan Alanyaspor maçında forma giyemeyecek./iha