Adnan Polat, Kayserispor maçından önce açıklamalarda bulundu ve Galatasaray Kulübü'nün GSM hattı GSMobile'in abone sayısının, Fenerbahçe'nin GSM hattı abone sayısının gerisinde kaldığını belirterek, taraftarlardan bu konuda yardımcı olmalarını istedi.

Adnan Polat, Galatasaray-Kayserispor maçı öncesi Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, “Maçı izleyen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan'ın transferi nedeniyle mi geldi?” şeklindeki soru üzerine, “İbrahim Yazıcı, benim davetlim olarak geldi. Sercan'ın transferiyle ilgili daha önce görüşmüştük. İstenilen şartlar bize uygun olmadığı için bu konu orada kaldı. Sercan çok değerli bir oyuncu, ama bizim de kendimize göre bir bütçemiz var. Onun dışına, kim olursa olsun çıkmayı düşünmüyoruz” dedi.

Mehmet Aurelio'yu transfer etmeyi düşünmediklerini belirten Polat, o mevkiide 5 tane oyuncuları olduğunu kaydetti.

Adnan Polat, “Galatasaray Kulübü bu kadar sıkıntıda, bu transferleri nasıl yapıyor. (Nereden geliyor bu değirmenin suyu) diyenler var. Ne diyorsunuz?” şeklindeki soruya karşılık da “Aldığımız 5 futbolcunun 3 tanesine bonservis bedeli ödemedik. Diğer 2 tanesini de 4 yıl vadeyle aldık. Bu yıl bonservis bedelinin kulübe yükü 4 milyon avrodur. Onu da Galatasaray Kulübü ödeyebiliyor” dedi.


Galatasaray'ın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu vurgulayan Polat, takımın asıl performansını 5. haftadaki Beşiktaş maçında göreceklerini söyledi.

“FENERBAHÇE'NİN BİZİ GEÇMESİNİ KABULLENEMİYORUM”

Adnan Polat, Galatasaray Kulübü'nün GSM hattı GSMobile'in abone sayısının, Fenerbahçe'nin GSM hattı abone sayısının gerisinde kaldığını belirterek, taraftarlardan bu konuda yardımcı olmalarını istedi.

Fenerbahçe'nin 30 bini geçtiğine işaret eden Polat, “Biz 25 binin üzerine yeni çıktık. Fenerbahçe'nin bizi geçmesini kabullenemiyorum. Forma satışlarında da rakibimizi geçmemiz lazım. Stadın dışında bir süre sahte forma satılıyor. Galatasaray taraftarı bunlara rağbet etmemeli” diye konuştu.

Adnan Polat, taraftarların bu sene tribünleri tıklım tıklım doldurmasından memnun olduğunu ifade ederken, eleştirilen mor formanın forma satışlarında önde gittiğini, satılanların yüzde 60'dan fazlasının mor formalar olduğunu kaydetti. / vatan