Aydın'da internet haberciliğinin markası Aydınpost'tan yepyeni bir sayfa daha.
Amatör ve profesyonel spor müsabakalarına meraklı olanların keyifle takip edebileceği AydınpostSpor yayına başladı.

AydınpostSpor'u http://spor.aydinpost.com adresinden takip edebilirsiniz.
Sporun tüm dallarıyla ilgili haberlerin yer aldığı AydınpostSpor sayfalarından bazı maçları da canlı anlatımlarla izleyebilme imkanı bulabileceksiniz.
Spordaki son dakika gelişmelerin anında duyurulduğu AydınpostSpor'da okuduğunuz ya ta taraftarı olduğunuz kulübünüzle ilgili olarak yorumlar yapabilme şansına sahipsiniz.
Foto galerileri ve video bölümleri bulunan AydınpostSpor projesiyle ilgili olarak açıklama yapan Aydınpost Editörü Erman Çetin, "Bugüne kadar sektörde pek çok ilklere imza atmış olan Aydınpost şimdi de spora ve sporcuya özel sayfalarıyla da hizmet edecek. Emlak ve 2. el otomobil sayfalarından sonra da yoğun istek üzerine spora ve sporcuya özel sayfa oluşturduk. Artık amatör lig maçlarının sonuçlarını öğrenmek için günlerce kimsenin beklemesine gerek yok. İnternet haberciliğinin Aydın'daki markası Aydınpost'un sektöre getireceği yenilikler tabi ki bununla sınırlı kalmayacak. Bizi takip eden on binlerce kişinin sesi olmaya, onları aradıkları atmosferde buluşturmaya devam edeceğiz. Yaptığımız tüm çalışmalar dolayısıyla katkılarını esirgemeyen reklamverenlerimize ve değerli okuyucularımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

AYDINPOST SPOR İÇİN TIKLAYINIZ...