Didim Ticaret Odası"nda yapılan toplantıya Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver, Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay ile ortaklaşa kurulan komisyonda yer alan Ticaret Odası üyeleri ile Turizm Derneği üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi Hikmet Atilla, “Ticaret Odamız ve Turizm Derneğimizin ortak kararıyla bir komisyon kuruldu. Bu komisyonun görevi Didim için bir tanıtım broşürü hazırlamak. Biz komisyon olarak bu broşürü hazırladık ve sizlerin değerlendirmesine sunuyoruz. Eksiklikleri değerlendirilecek ve broşürde yer alacak. Bu toplantının sonunda broşür son şekline gelecek ve basım için Kültür ve Turizm Bakanlığına göndereceğiz. Broşürü en kısa zamanda bastırıp fuarlara yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver de, çalışmanın Didim için hayırlı olmasını temenni ederek, “Bu çalışmadaki ana hedef tabii ki Didim"i ön plana çıkarmak. Bunu da yaparken Turizm Derneğimizle birlikte ortak bir çalışmayla gerçekleştirdik. Kurumların bu anlamda ortak birlik ve beraberlikle bunu ortaya koyması önemli, ileri de Belediyemizle, Esnaf Odamızla bu çalışmaları yapacağımıza inanıyoruz. Amacımız tabii ki de Didim"i en iyi şekilde tanıtmak, bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay ise, yapılan çalışmanın Didim geleceği için yapıldığına işaret ederek, “Bugüne kadar Didim"de eksik bilgi ve bilgi kirliliği vardı. Bu çalışmanın bunları ortadan kaldıracağına inanıyoruz. İlçemizin tanıtımdaki yanlışlıkları ortadan kalkacak ya da en azından asgari düzeye inecek. Artık Didim için kısır çekişmelerden kurtulup ilçemizi en iyi nasıl tanıtabilir izi düşünmeliyiz. Bu anlamda çalışmayı yapan arkadaşları teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda hazırlanan broşür slayt gösterisi halinde izlenilirken, eksik bulunan yerler ve durumlarla ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulunulurken, Komisyon Başkanı Hikmet Atilla önerileri not alırken, broşürün son şeklinin bir kaç gün içinde şekilleneceği ve basıma gönderileceği öğrenildi.