AYDIN’da balıkçılık yapan 33 yaşındaki Cengiz Suluk, ofisinde kendisine ait ruhsatlı otomatik tüfek ile intihar etti.

Maddi ve manevi sıkıntısının olmadığı öğrenilen Cengiz Suluk’un yakınlarını sakinleştirmek mümkün olmadı. Cengiz Suluk’un intihar ettiği ofisin önüne çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet sevk edildi.

Olay, dün (Salı) 22.30 sıralarında Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yanında bulunan Cengiz Suluk’a ait ofiste meydana geldi. Aydın’da 9 kardeşler balıkçılık isimli işyerinin sahibi olan evli ve üç çocuk babası Cengiz Suluk’a (33) telefon ile ulaşamayan yakınları merak ederek ofisine gittiler. Ofisin ışığının yandığını ancak kapısının kilitli olduğunu gören  yakınları camı kırarak içeri girdiler. Cengiz Suluk’un koltukta başından tek kurşun ile vurulmuş olduğunu gören yakınları hemen 112 ve polise haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Cengiz Suluk’un ölmüş olduğunu belirledi. Cengiz Suluk’un kendisine ait ruhsatlı otomatik tüfek ile kafasına ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Olay yerine akın eden Cengiz Suluk’un yakınları ofise girmek istedi. Sinir krizi geçiren kardeşleri çevre işyerlerinin camlarını kırarken polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Kalabalığın artması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet sevk edildi. Yakınları, yakın zamanda Kuşadası
Marina’da beş yıldızlı bir otel ve yat aldığını söyledikleri Suluk’un maddi ve manevi bir sorununun olmadığını, namazlarını dahi hiç kaçırmadığını söyledi. Polis, geride mektup veya not bırakmayan Cengiz Suluk’un ölümü ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

CENAZE TÖRENİNE BÜYÜK İLGİ

 

Aynı zamanda AK Parti Ovaeymir Belediye Meclis Üyesi de olan Cengiz Suluk'un cenazesi öğle namazından sonra Ovaeymir mezarlığına defnedildi. Sevenlerinin zor teskin edildiği cenazede Suluk'u çok sayıda kişi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. (Fotoğraflar: Cem Ulucan)

80.20120118083952.jpg

79.20120118084057.jpg