Kenan Doğulu iki yıl büyük aşk yaşadığı manken Tuğçe Kazaz"la ilgili ilk kez konuştu

“O hariç, diğer eski sevgililerimle görüşüyorum. Tuğçe"yle ilgili haberleri okumuyorum. Çalkantılı yaşamı kendisini ilgilendirir, her koyun kendi bacağından asılır”

Patron isimli albümü 4 Haziran"da piyasaya çıkacak olan Kenan Doğulu uzun süren sessizliğini bozdu. Doğulu yeni albümü ve özel hayatıyla ilgili merak edilen soruları VATAN"a cevapladı.

Albümün adı Patron bunun özel bir sebebi var mı?

Patronların çalışanlarıyla, çalışanların da patronlarıyla aralarındaki mesafenin azalması gerektiğini düşünüyorum. Kriz döneminde insanları motive etmek istedim.

Albümde Mevlana"nın sözlerine de yer verdin. Bu nasıl oldu?

Mevlana"nın duruşu, felsefesi bakış açısı beni fazlaca ilgilendiriyor. Bir arkadaş sohbetinde Yılmaz Erdoğan bana "Etme" isimli şiiri tavsiye etti. Çok etkilendim ve beste yaptım.

Her albümü satış rekorları kıran bir sanatçı "satmama"kaygısı taşır mı?

Böyle bir kaygı taşımıyorum. Bir şarkı hariç hepsi benim sözlerim, benim düşüncelerim. Bu albümle insanlara normal hayatlarının dışında bir renk katmak gayretindeyim. Bu sebepten albümün çıkış safhası çok heyecanlı oluyor. Uykular tutmuyor, ellerim titriyor.

"Sevgilim yok, sevgili adaylarım var" diye bir açıklama yaptınız. Bu bir kaç kişiyle aynı anda flört ediyorum anlamına mı geliyor?

Flört ettiğim, sevgilim olmasını isteyebileceğim insanlar var. Birkaç kişiyle görüşüyorum ve dışarı çıkıyorum. Bunlar arasında öne çıkanlar da var tabii. "Aşktan adam benim lakabım, aşksız duramam" diye bir şarkı sözüm var onun gibi. Aşkkoliğim ben.

Basına yansıyan son ilişkiniz Tuğçe Kazaz. Birlikte olduğunuz kadınlarla daha sonra arkadaş kalmıyorsunuz galiba...

Kalıyorum, tam tersi. Tuğçe hariç bütün eski kız arkadaşlarımla hep görüşüyorum. Konuştuklarım ve sürekli birbirimize destek olduğumuz insanlar var. Tüm sevgililerimle bugüne kadar arkadaş kaldım, Tuğçe ile şartlar öyle gerektirdi, arkadaş kalmaya gerek duymadım.

Tuğçe şimdi zor bir dönem geçiriyor. Evlendi, şu an boşanmak üzere. Gazetelerde bu haberleri okuduğunuzda ne hissediyorsunuz?

Bir zaman her şeyi paylaştığın insanın hayatının çalkantılı olması seni de ilgilendiriyor, ama bir noktadan sonra çalkantıları insan kendi yaratıyor diye düşünüp "her koyun kendi bacağından asılır" diyorum. Arkadaş kalıp ta hatırımı sormadığı için, herhangi bir bağlantımız kalmadığı için onunla ilgili haberleri görmezlikten geliyorum, okumuyorum.

Tuğçe"den sonra hiçbir kadınla elele poz vermediniz..

Birini kendini iyi hissettirmek için sahte bir hareket yapmam. Kendi sevgililerimle bunu aramda hallederim. İlişkinin çok deşifre olması hoşuma gitmiyor çünkü sağlıksız olaylar ortaya çıkıyor.

Tek gecelik ilişkilere nasıl bakıyorsunuz?

Elektrik olursa, bir anda insanlar birbirini isterse ve şartlar uygunsa, her şey de güzelse şahane olur.

Yıllar önce "Beraber olduğum kadının külodu avuç içime sığmalı" diye bir açıklama yapmıştınız. Hala bu kriter geçerli mi?

Bu o zaman sorulan bir sorunun cevabıydı. Bana "ne tarz iç çamaşırı seversiniz" dediler, ben de tanga severim, sevgilimin külodu avucumun içine sığsın dedim. Ayrıca ben zayıf değil vücudu güzel kadın severim. Kilolu kadınların da vücutları çok güzel olanları var. Kadınlar benim için çok özel ve gerekliler. Bir kadında ilk bakışta dudaklar ve ayaklara dikkat ederim. Ama ayak sevmek başka, fetişistlik başka. Ayak kadın hakkında çok önemli sinyal veriyor bence. Ayağı bakımlı olan kadın, tepeden tırnağa kendisiyle ilgileniyordur.

Eurovision"un katılan şarkıcılara zarar verdiği söyleniyor. Siz nasıl etkilendiniz?

Bana zarar vermedi, hatta büyük katkıları oldu diye düşünüyorum. Edirne"den Ardahan"a herkesin desteğini hissetmek beni mutlu etti. Annem en başta bana "Sonradan üzülmeyeceksen"yap demişti. Ben kendimi "kaybedenler" sıfatında görmüyorum. Bunu ülkem için yaptım ve gurur duyuyorum.

Yunanlı Sakis Rouvas gibi tekrar katılmayı düşünür müsünüz?

Sanmıyorum, inşallah öyle bir teklif gelmez, ben de zor durumda kalmam.

VATAN