AYDINPOST HABER SERVİSİ-Ziyarete Recep Taner"in yanı sıra MHP il Başkanı Hasan Muti, Merkez ilçe Başkanı Mukadder Yılmaz, MHP Belediye Meclis Üyeleri Derya Karaçolak, Murat Saltık ve Ahmet Ertürk"te katıldı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette belediye Başkanı Özlem Çerçi oğlu"na Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Alkanlı ve belediye meclis üyesi Semih Özmeriç dte eşlik etti.
Yerel seçimlerin geride kaldığını, oluşan tabloda artık Aydın"a ve Aydın halkına hizmet etme zamanı olduğunu belirten Recep Taner “Farklı partilerde olmamıza rağmen Özlem Çerçioğlu ile 2 yıldır Aydın milletvekili olarak Ankara"da Aydın"a hizmet noktasında zaman zaman görüş alışverişlerimiz olmuştur. Özlem hanım bundan sonra siyasi tecrübelerini yerelde hizmet etmede kullanacaktır. Aydın ve Aydın halkı yararına yapılacak olan ne varsa destek olmaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi
Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise yapılan nezaket ziyaretinden memnun olduğunu belirterek “İlkemiz Aydın Belediyesini şeffaf, halkımızla iç içe, dürüst belediyecilik anlayışıyla yönetmek olacaktır. Çok değerli belediye meclis üyesi arkadaşlarımla beraber, 5 yıl boyunca kentimiz için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Sadece belediye meclis üyelerimizle değil, sivil toplum örgütlerimizle, vatandaşlarımızla ve değerli milletvekillerimizinde desteklerini alarak hep birlikte en doğru kararları alarak yöneteceğiz” dedi.