Ancak Tracey Fox adındaki kadın, tamircilerin sorumsuz davranışları karşısında umutsuz ev kadınlarından biri olmadığını bütün dünyaya gösterdi.

Çamaşır makinası tamirden 3 hafta sonra yeniden bozulan kadın tamirciyi rehin aldı. Bütün odaların kapılarını kilitleyen ve tamirciye "İstersen 999'u arayabilirsin çünkü makinayı tamir edene kadar hiç bir yere gitmiyorsun' diyen 42 yaşındaki iki torun sahibi kadın, "Yaptığımdan gurur duymuyorum ama başka seçeneğim kalmamıştı" dedi.

Makinasıyla ilgili problemi Ekim ayında başlayan kadın servisi çağırdı. Tamirci kadına makinasında 3 problem olduğunu ve onarımı gerçekleştirdiğini söyledi ancak noelden hemen önce makina yeniden arızalandı.

2 Ocak'ta gelen tamirci makinayı onarmadan evden ayrıldı ve 9 Ocak'ta yeniden geleceğini söyledi. Ancak 13 Ocak'ta geri geldi. Bu duruma iyice sinirlenen Tracy Fox, eve gelen tamircinin yeni bir onarım için yeniden ücret istemesiyle çılgına döndü. Tamirciyi eve kitleyen kadın olayı şöyle anlatıyor:

"Ona istersen 999'u arayabilirsin dedim. Polisi aramayacağını çünkü başımın belaya girmesini istemediğini söyledi. Müdürünü aradı, müdürü de polise haber verdi. Böyle hikayemi birilerinin dinleyeceğini düşündüm. Hasta ve yorgundum, yaptığımla da gurur duymuyordum ama bu olayın bir şekilde çözülmesini bekliyordum."

Telefondan 15 dakika sonra 2 yetkili Fox'un evine gelerek tamircinin ayrılmasını sağlarken makinayı aldığı firma da Tracy Fox'a yeni bir makina teklif etti.

MİLLİYET