10 yıllık evli Meliha (32) ve Hakan Günana (31) çifti, çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayınca, Nazilli ilçesinde geçtiğimiz hafta cami avlusuna bırakılan 5 günlük bebeği evlatlık alabilmek için AK Parti Milletvekili Gültekin Kılınç ile buluştu. İşitme ve konuşma özürlü Günana çifti, isteklerini işaret dili ile Kılınç'a anlattı.
Meliha Günana işaret diliyle yaptığı açıklamada, çocuk sahibi olmayı çok istediğini ve kimsesiz bebeği evlat edinmek istediklerini ifade etti.
Kılınç ise, özel sektörde asgari ücret olarak çalışan çifte resmi müracaatlarını yapmalarını isteyerek, ''Ben, Hakan ve Meliha Günana çiftinin gösterdiği duyarlılığa teşekkür ediyorum ve olumlu karşılıyorum. 10 yıldan bu yana çocukları olmayan ailenin bu kimsesiz kız bebeğe çok iyi bir anne ve babalık yapacaklarına olan inancım da tamdır. Bebeği evlat edinebilmeleri için bu aileye elimden geleni yapacağım. Günana ailesinin resmi prosüdürleri yerine getirmeleri gerekmektedir. Bunların yerine getirilmesi içinde kendilerine yardımcı olacağım'' diye konuştu.  

155842.jpg