Vestel, Societe Generale İstanbul Şubesi (“Banka”) ile yaptığı işbirliğiyle, beyaz eşya ve elektronik sektöründe bir ilke imza atarak kredi kartı kullanmak istemeyen tüketiciler için *KrediVer kampanyasını başlattı. Kampanya, tüketicilere kefilsiz senetsiz 36 aya varan taksit seçenekleriyle Vestel"den yaptıkları alışverişleri Banka"nın tüketici kredisi ürünleriyle kredilendirme olanağı sunuyor.

KrediVer kampanyası ile tüketiciler Vestel mağazalarında satışa sunulan tüm ürünlere son derece uygun koşullarla sahip olabiliyor.

Vestel mağazalarında Vestel markalı ürünlerin yanı sıra Whirlpool, Moulinex, Tefal, Rowenta, Samsung, Motorola, HP, Nokia, Philips, Opus, Creative, Digiturk, D-Smart, JVC, Vogel"s, Sonorous gibi güçlü markaların ürünleri de satışa sunuluyor.

*Krediver, Societe Generale (S.A.) Paris Merkezi Fransa, İstanbul Türkiye Merkez Şubesi"nin (“Banka”) tüketici kredilerinin markasıdır. Banka kredi koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kredi kullandırımında nihai karar Banka"ya aittir.