Başının arka kısmı parçalanan Baki"nin, silahla mı vurulduğu yoksa sert bir cisim darbesiyle mi yaşamını yitirdiği otopside belirlenecek. Baki'nin katili de tespit edilemedi.
Şehirlerarası Otobüs Terminali"nde kendisine ait hatlı taksisinde şoför olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Tufan Baki, dün gece saat 01.30 sıralarında 30 yaşlarında bir erkek müşteri alarak duraktan ayrıldı. Daha sonra kendisinden haber alınamayan Baki, bugün saat 09.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Mert sokakta park halindeki 55 T 0005 plakalı taksisinde ölü bulundu. Polis önlem alıp inceleme başlatırken, haberi duyunca olay yerine gelen ikiz kardeşi Tayfun Baki, başının arkasının parçalandığı görülen kanlar içindeki kardeşinin sürücü koltuğundaki cesedini görünce sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarını tutamayan Tayfun Baki, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirilebildi.
Üzerinden 15 YTL çıkan taksi şoförü Baki"nin cesedi daha sonra kesin ölüm nedeninin saptanması için otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Baki'nin başında kurşun girişine rastlayamadıklarını, ancak yine de silahla mı yoksa sert bir cisimle mi öldürüldüğü netlik kazanmadığını belirten polis ve jandarma ekipleri terminaldeki güvenlik kameraları ile cep telefonu kayıtlarını incelemeye aldı, soruşturmayı sürdürüyor.

DHA