İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, taksici 63 yaşındaki Hasan Bağ'ın başından av tüfeğiyle vurularak öldürülmesi olayına karıştıkları ileri sürülen 1'i kadın, 3 kişi, Söke'de gözaltına alındı.

Ovakent Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen 9 Kasım gecesi devriye görevi yaparken Çamlıca ile Küre köyleri arasındaki yolda yoğun kan lekeleri olduğunu fark etti. Kan lekelerini takip ederek ormanlık alana giren jandarma ekipleri, başından av tüfeğiyle vurulmuş bir erkek cesedi buldu. Cesedin, Mezarbaşı Taksi Durağı'nda yıllardır taksicilik yapan üç çocuk babası Hasan Bağ'a ait olduğu belirlendi. Bağ'ın cüzdanı ve 35 FD 731 plakalı taksinin gasp edildiği tespit edildi. Bağ'ın gasp edilen taksisi aynı gün Aydın'ın Söke İlçesi Konak Mahallesi'nde polis tarafından terkedilmiş olarak bulundu.

Jandarma, taksinin geçtiği yerdeki Mobese ve işyerlerinin güvenlik kameralarından öldürülen Hasan Bağ'ın taksisine en son müşteri olarak 29 yaşındaki C.G., kardeşi 27 yaşındaki V.G. ve C.G.'nin nikahsız olarak birlikte yaşadığı ileri sürülen 18 yaşındaki H.K.'nın bindiğini belirledi. Bunun üzerine, jandarma, Söke polisinin de katıldığı bir operasyonla 3 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler, Ödemiş'e getirildi. Jandarmadaki ilk sorgularında suçunu itiraf eden şüphelilerden C.G., olay günü aşırı alkollü olduklarını belirtip, "Kurban Bayramı nedeniyle Söke'den Ödemiş, Birgi Beldesi'ndeki bir çiftlikte çalışan babamızı ziyarete gelmiştik. Dönüşte bir taksiye bindik. Yolda, taksiciyle ücret nedeniyle aramızda tartışma çıktı. Bunun üzerine taksiciyi indirip, çiftlikten çaldığımız tüfekle başından vurup, öldürdük" dedi.

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.  

41.20111112161848.jpg

40.20111112161900.jpg

39.20111112161913.jpg