Aydın"da şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan Mehmet Beşparmak tuttuğu takımın logosunu aracının arka camına yapıştırdı. Beşparmak, aracının ön kaportasını, pencerelerini siyah-beyaza boyatarak tuttuğu takıma olan sevgisini dışa vurdu.
Bu yıl kurulan Aydınspor 1923"ün kendilerine büyük bir heyecan yaşattığını ve Aydın"a 21 yıl sonra şampiyonluk hediye edeceğine inandığını belirten Beşparmak; “Aydınspor 1923"ün kurulmasıyla birlikte taraftarlar "Karanlık"tan Aydınlığa Yolculuk Başladı" sloganını benimsedi. Bende bunu aracıma yansıttım. Aydınspor 1923 ile Aydınspor arasında soğukluk varmış gibi görünüyor. Bu benim gibi taraftarları üzüyor. 2 "si de Aydın"ın takımı. 2"si de liglerinde bu yıl başarıyla gidiyor. İnşallah 2 takımımız da sezon sonu şampiyon olarak şehrimizi bu yıl sevince boğacaklar” dedi.
Bu hafta oynanacak olan Yeşilköyspor maçında Aydınspor 1923"ten galibiyet beklediklerini kaydeden Beşparmak; “Maalesef maç seyircisiz oynanacak. Umarım bundan sonra olaylarla gündeme gelmeyiz. Futbolcular, ilk yarı sonuna kadar tüm maçları kazanacaklarını söyleyerek ilk yarıyı lider olarak bitireceklerini açıkladılar. Taraftarlar olarak sonuna kadar onların arkasındayız. Yıl sonunu lider olarak bitireceğimize inanıyorum. Oynadıkları futbol, izlettikleri galibiyetler bizlere moral oluyor” diye konuştu.
SİNEVİZYONA İZİN ÇIKMADI
Öte yandan, bu hafta sahasında oynayacağı Yeşilköyspor maçını seyircisiz oynayacak olan Aydınspor 1923"e Federasyon"a sinevizyondan maçı izlettirme izni çıkmadı. Konu ile ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz; “Biz elimizden geleni yaptık. Ancak,federasyon sinevizyona izin vermedi. Umuyorum bundan sonra seyircisiz maç oynamayız.” diye konuştu.