CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, hükümete yönelik, ülke gidişatı için artık tahammül edilemez bir durum içinde olduğumuza işaret ederek, "" AK Parti Hükümeti memleketi değil, ama kendi durumunu iyi idare ediyor. "" diye konuştu.

İşsizlikle ve yoksullukla donatılan Türkiye"de huzur ve güvenin kalmadığını söyleyerek, "" Hükümet bir de çiftçiye, işsize sorsun bakalım, durumumuz nasılmış, yönetim ne kadar başarılı imiş."" dedi.

""O parayı tekel işçilerine ve aç kalan vatandaşların maaşları için kullansalardı ya"" diyen CHP Milletvekili, Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul için harcanan paraya dikkat çekerek, lüks makam otoları için yapılan devlet harcamalarını eleştirdi. "" İşte devlet böyle yönetiliyor, vatandaşın halinden anlayan bile yok"" sözlerini kaydetti.

Muhalefet Takoz Olmazsa, Tüm Eleştirenler Hapiste Olacak!
""Dünya sıralamasında 17. ülke Türkiye diyen hükümet, vatandaş gelir sıralamasında 67."nci olduğumuzu da söylüyor mu?. Kadın-erkek eşitliğinde 2009 yılı sıralamasında 129."ncu sıraya inerek, İran ile Suudi Arabistan"ın arasında yer almamızın bir açıklaması bile olamaz""diyen Onur Öymen; AK Parti"nin hem muhalefeti bastırarak hem de basını kontrol altına alarak kendini iyi idare ettiğini söyledi. ""Bir de muhalefet takoz olmazsa, yandaşlar dışarıda, tüm eleştirenler de hapiste olurdu herhalde""dedi

Ben de 10 Veriyorum, Ama 100 Üzerinden!

Posta Koyduk, Resti Çektik de Sonuç Ne Oldu!
CHP Genel Başkan Yardımcısı; dış ilişkilerde, hükümet tarafından, sürekli Türkiye"nin en başarılı dönemini yaşadığını iddia ettiğini söyleyerek ""Bu nasıl başarıymış, biz anlayamadık. Rusya"ya gittik de Ermenistan "ın Azeri topraklarından çekilmesi için destek mi aldık, ya da tüm dünyaya posta koyarak ve rest çekerek, ne elde ettik Sonuç ne oldu. Filistin ve Lübnan için hangi politikalar değişti . "" diye konuştu..

""Gazze"de yaşananları biz de kınadık Ama kalkıp da İsrail Cumhurbaşkanı için " siz insan öldürmeyi iyi bilirsiniz" şeklinde bir söylemde bulunmayı doğru kabul edemeyiz. Başbakan, Gazze ve İran "da bir yıl alkışlanır ama, kaybedilenlerin kazanımı biraz zor gözüküyor. İsrail Dışişleri bakanlığından gelen Müsteşar Yossi Gal , beni de ziyaret etti. Görüşmede, kınadığımız noktaların altını ben de çizdim. Ama İsrail için gönderilen canlı bombaları da kınadığımızı özellikle belirttim Müziği yapan tonlar bellidir, ama bu tonlardan müzik olmaz, üslup önemli, tavır ve posta koymak ne demek. Ben de hükümete, dış ilişkilerdeki bu başarılı tablosu için 10 veriyorum, ama 100 üzerinden.""dedi.

Tahmin Yollu İnfaz!
Bülent Arınç"ın her sözünün harika birer gündem malzemesi olduğunu söyleyen Onur Öymen, "" Bülent Arınç; Kılıçdaroğlu"na önce Onur Öymen ile Tunceli konusunu hallet demiş. Sayın Kılıçdaroğlu ile aramızı açmaya onun söylemleri etkili olamayacaktır. Sayın Arınç, tahmin yollu infazda bulunduğu Genelkurmay için bir de özür bekliyormuş. Suçunu kabul etmeyen taraf neyin özründe bulunacak biz de bunu anlamadık"" diye konuştu.

Hükümetin Giderayak Anayasa Değişikliği!
""Hükümet yolun sonuna gelmiş, giderayak bir de anayasa değişikliği yapmaya kalkıyor. İlk önce vatandaşı birkaç memnun edici uygulama ile kandırarak, gerçek taleplerini ortaya koyacaklar. Anayasadan Türk sözcüğünü çıkarmak ne demek, işte asıl istedikleri ortada, yargıyı da tam olarak ihlal ederek, zaten mahkum oldukları laiklik karşıtı eylemlerine devam etmek niyetindeler. Biz buna izin veremeyiz. "" açıklamasında bulundu.

AK Parti Milletvekili Cevdet Erdöl"ün sağlıkta yaşanan son gelişmeler için yaptığı açıklamalara da karşılık veren Onur Öymen, "" Türk hekimleri arasındaki eşitsizlik ve haksızlıklar ortada, kabul etmek gerekir.