Sakarya"nın Hendek ilçesinde kızının arkadaşına cinsel tacizde bulunduğu ve ilişkiye zorladığı iddia edilen
kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Hendek"e bağlı bir köyde teyzesinin yanında kalan ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki S.T, kuzeni S.K"ye (25), kız arkadaşının babası ve aynı zamanda komşuları olan Mehmet H"nin (40), kendisini taciz ettiğini
söyledi.
S.T, taciz görüntülerini kayıt etmek için S.K"den cep telefonunu aldı. Arkadaşını görmek için eve oturmaya giden S.T, yalnız kaldığı sırada, Mehmet H"nin tacizine uğradı. S.T, Mehmet H"nin kendisine yaptığı tacizi cep telefonuna
kaydetti. Görüntüleri gören S.K, durumu annesi G.K"ye iletti. Bunun üzerine G.K, Mehmet H. hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.
Gözaltına alınan Mehmet H, ifadesinde taciz iddialarını reddetti. S.T"nin kuzeni S.K"nin ise ifadesinde, kuzeninin iddialarına önce inanmadığını, cep telefonunu kendisine vererek tacizi kaydetmesini istediğini söylediği belirtildi.
İfadesi Cumhuriyet Savcılığınca alınan S.T"nin de Mehmet H"nin kendisini her gördüğü yerde sıkıştırarak, elle ve sözle taciz ettiğini, kendisini ilişkiye zorladığını söylediği öğrenildi.
Emniyetteki sorgusunun ardından cep telefonu kayıtlarıyla birlikte Cumhuriyet Savcılığına çıkartılan Mehmet H, sevk edildiği mahkemece, "küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunmak" suçlamasıyla tutuklandı.
Milliyet