BURSA'da medyum olduğunu öne süren 57 yaşındaki Ş.A.B., 8 yaşındaki M.K. adlı kızı taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Evli ve 5 çocuk babası Ş.A.B., 1 ay önce Kütahya'nın Domaniç İlçesi'ne giderken, tanıştığı M.K.'ye, "Ben medyumum. Rüyamda seninle tanışmam emredildi. Tanrı Misafiriyim" dedi. M.K.'nin evinde iki gün kalan Ş.A.B. daha sonra Bursa'ya döndü. Geçen hafta sonu eşiyle birlikte M.K.'nin evine yeniden giden Ş.A.B., burada 1 hafta misafir kaldıktan sonra M.K.'nin kızı 8 yaşındaki N.K.'ye "Sen de bizimle Bursa'ya gel. Seni gezdirelim" derken, babasından izin alıp, küçük kızı iki günlüğüne Bursa'ya getirdi. Ş.A.B., kızı 2 gün sonra Domaniç'e götürmeyince babası M.K., polise giderek şikayetçi oldu.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ş.A.B.'nin Osmangazi İlçesi'ndeki evine gitti. Polisler M.K.'yı evde bulurken, babasına teslim etmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Küçük kız bu sırada polislere "Ş.A.B. amca beni banyoda yıkadı ve öptü ama `babana söyleme' dedi. Siz de babama söylemeyin `Tamam mı polis amca?" dedi. Bunun üzerine Ş.A.B. gözaltına alındı.

Yapılan kimlik araştırmasında `Cinsel tacizden' 9 ayrı suç kaydı ve 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlenen Ş.A.B. gözaltına alındı. Şüpheli hakkında `Küçük yaştaki kız çocuğunu zorla alı koymak' ve `Cinsel istismar' suçlarından işlem yapıldığı belirtildi.