Kocaeli'de eşinden kaçmak isterken 5. kattan düşüp bacakları kırılan kadın isyan etti: Ben daha taburcu olmadan o karakoldan serbest kaldı. Korkuyorum. Can güvenliğim tehlikede...

Kocaeli'de evliliğin üzerinden daha bir ay bile geçmeden eşi M.A.C.'nin şiddetine maruz kalan, kaçmak isterken 5. kattan düşen kadın yardım istedi... Gülten Coşkun yaşadıklarını anlattı. İşte iddiaları: Görücü usulüyle tanışarak Mart ayında nişanlandık. 23 Temmuz'da evlendik. Nişanlılık döneminde beni birkaç kez tehdit etti.

BEŞ GÜNLÜK EVLİYKEN DÖVDÜ

Evliliğimizin ilk dört günü çok iyi davrandı. Ancak beşinci gün bir tartışmanın ardından beni dövdü. Olay günü de bir tartışmanın ardından beni ve ailemi öldürmekle tehdit etti. Korkarak mutfak balkonuna kaçtım ve polisi aradım. Eşim mutfak kapısının camını kırarak kapıyı açtı ve üzerime geldi. Çok korktum. Beni öldüreceğini düşündüm.

ONU GÖRÜNCE PANİKLE DÜŞTÜM

Hemen yağmur suyu borusuna tutunarak aşağı inmeye başladım. Kafamı kaldırdığımda eşimi yukarda görünce panikledim ve dengemi kaybedip düştüm. Ancak ben daha hastaneden taburcu olmadan o kişi karakoldan serbest bırakıldı. Can güvenliğim tehlikede. Artık evli kalamam.
Bu arada, gözaltına alınan M.A.C.'nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.