Daha önce mekanı Joke College için ünlüleri kolej yıllarına döndüren Çapa, şimdi de tabak tasarımı yaptırdı

Ünlü işletmeci İzzet Çapa'nın mekanları için yaptığı yaratıcı çalışmaların ardı arkası kesilmiyor. Daha önce Joke College için ünlüleri öğrenci kılığına sokup fotoğraflarını çektiren Çapa, bu kez aynı mekan için tabak tasarımı yaptırdı. Süreyya Yalçın, Sezen Aksu, Cem Yılmaz, Arda Turan, Okan Bayülgen, Bahar Korçan, Leyla Alaton, Fadik Sevin Atasoy gibi isimlerin yanı sıra Steve Guttenberg, Nastasia Kinski, Mariel Hemingway ve Bo Derek'in tasarımları da koleksiyona eklendi.

l Nastasia Kinski tabağını Beatles 'All You Need İs Love' şarkısındaki sözlerle ve kendini temsil eden bir kadın profiliyle süsledi.
l Bo Derek dünyaca ünlü ve şöhretini borçlu olduğu çıplak ata bindiği pozunun çizimine yer verdi.
l Mariel Hemingway İstanbul'a hayranlığını anlatan bir şiir yazdı.
l Steve Guttenberg polis ve ziyafet konseptinden yola çıktı.
l Siyah renge olan tutkusu ile bilinen Cem Yılmaz, simsiyah tasarladığı tabağı, beyaz imzası ile sade ve şıklığı temsil etti.
l Sezen Aksu Çapamarka'nın 'Akıllı Tavşanlar' projesinde giydirdiği tavşanı tabağında da kullandı. Albümündeki rujlu dudağını tabağın kenarına konduran ve imza atan Aksu'ya tasarımı hediye edildi.
l Fadik Sevin Atasoy, 'Tabağımı afrodizyak baharatlar ile süsledim. Yemeği yiyen aşık olsun' dedi.

'ÇATLAK' tasarımını mutfağında tanıttı
Okan Bayülgen, tasarımında hem objektifin önünde hem de arkasında olduğu bir fotoğrafını kullandı. Sonra da tabağını kapıp kendi mutfağında poz verdi. 'İçinde Arjantik Steak sunulursa tasarlarım' şartıyla işe koyulan Bayülgen'in tabağında şunlar yazıyor:
Tabağındakini yaladı bitirdi, sofrada yemeğini kemirdi. Şaşkınlıkla bakıyor adam, fotoğrafını çekiyor. Hahahahahaha... Zevki tabaklarda arayan, görünmek umuduyla yanıp tutuşuyorsun. Bak bana, gülümse, fotoğrafını çekiyor adam!/akşam