Survivor'ın yeni bölümü TV8 ekranlarında yayınlandı. İki takım ödül oyunları için kıyasıya bir rekabete girişti.  

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Geçen haftaki İletişim oyununu kazanan Gönüllüler bu oyuna da güzel başladı. Fakat ilk oyunda olduğu gibi Ünlüler geriden gelerek öne geçmeyi başardı. Oyun sonunda kazanan taraf Gönüllüler oldu.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Ünlüler ve Gönüllüler ilk ödül oyununu lahmacun ve cola için oynadı. Takımlar bu sefer kolay bir parkurda mücadeler verdiler, fakat halkaları sopaya geçirmekte bir hayli zorlandılar. Oyun bir Gönüllüler'e bir Ünlüler'e gitti. Başa baş bir mücadelenin yaşandığı yarışmada gülen taraf Ünlüler oldu.

SEMA PARKURA SONRADAN GELDİ

Bu sezonki Survivor'da Ünlüler takımının yakasını şanssızlıklar bırakmıyor. Birçok kayıp veren takımdan en son sakatlanan Berna yarışmaya veda etmişti. Yeni bölümde Sema yemek ödülü oyununda yer almazken iletişim oyununda sahaya çıktı. Öte yandan ayağındaki sakatlığı geçen Ümit Karan her iki oyunda da yarıştı. 

MERVE AYDIN SAKATLANDI

ödül oyunu esnasında Nagihan ile karşılaşan Merve, dizini engele çarptı. Acı içinde yerde kaşan Merve ağlama krizine girerek "Dizim" diye bağırmaya başladı. Tüm yarışmacılar başarılı yarışmacının yanına koşmaya başladı. Merve'ye ilk müdahaleyi Metin Kuş yaptı. Acun Ilıcalı, Merve'nin yarışmaya şimdilik devam edemeyeceğini söyledi.