Survivor 50. bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluştu. İki takım yemek ödülü için karşı karşıya geldi. Parkurun son bölümünde başarılı bir şekilde koca topları basket atmak çok önemliydi.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler hünkarbeğendi yemeği için kıyasıya bir rekabete girdi. İki takım parkurda iki koca topu sürükleyip engellerden geçirerek son bölümde basket atmaya çalıştı. Her şey yine beceriye dayalıydı. Alp Kırşan'ın sunuyla ekrana gelen oyunda başa baş bir mücadele vardı. Mücadelenin sonunda kazanan takım Gönüllüler oldu.

MERVE VE SEMA GERİLDİ

Ödül oyunu esnasında Sema ve Merve gerilim yaşandı. Sema'nın sert söylemleri Merve'nin sinirlerini bozdu. Başarılı yarışmacı, "Sema abana niye böyle çıkış yapıyorsun." diyerek takım arkadaşına sitemde bulundu.

GÖNÜLLÜLER'DE MORALLER YERİNDEYDİ

Dün lahmacun oyununu kaybeden Gönüllüler iletişim oyununda fırtınalar estirmişti. Arkadaşlarıyla mesajlaşan Gönüllüler yeni bölüme moralli girdi. Oyunun kritiğini yapan yarışmacılar "Kükredik" yorumunda bulundu. Takım artık özgüven kazandıklarını söyledi. Hilmicem ise rahat rahat oyun vermeyeceklerini ve yavaş yavaş ayaklanmaya başaladıklarını belirtti.