Acun Ilıcalı"nın sunduğu "Var Mısın Yok Musun?" yarışmasında tanışıp Survivor yarışmasında evlilik kararı alan Behzat Ç"nin oyuncularından Hakan Katipoğlu ve sevgilisi Gizem Akın evlilik için gün sayıyorlar.

Setarkasi.com"un haberine göre, evlilik hazırlıklarının ilk adımını Star Tv Süper Starlife kameraları eşliğinde atan genç çiftin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Sürekli birbirlerine iltifatlar yağdıran genç çift 5 ay sonra evlenicek olmalarına rağmen, hazırlıklara başladıklarını söylediler.

"PATRON BENİM"

Evde patron benim diyerek espiri yapan Hakan Hatipoğlu, sevgilisi Gizem Akın"ın ayağına basması ile birlikte, ” Şaka yapıyorum, o ne isterse o olur” diyerek sevgilisine olan aşkını dile getirdi. Güzel bir düğün yapmak istediklerini her fırsatta söyleyen genç çift kusursuz bir organizyon gerçekleştirmek istediklerini söylediler.

"DÜĞÜN ŞAHİDİMİZ FATİH TERİM OLACAK!"

Acun Ilıcalı ile birlikte gittikleri Bodrum tatilinde Fatih Terim"le tanışan genç çift, ünlü teknik direktörün ve eşi Fulya Terim"in düğün şahitleri olmak istediğini söylediler.

Vatan