Survivor'un dün akşamki ada konseyinde bir yarışmacı adaya veda etti. Survivor Türkiye-Yunanistan'ın Yunanistanlı sunucusu Sakis, elemenin ardından birleşme partisine dair ayrıntıları da paylaştı. Peki, Survivor'da birleşme partisi ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

Survivor Türkiye-Yunanistan'ın Yunanistanlı sunucusu Sakis, dün akşam gerçekleştirilen konseyin, birleşme partisi öncesinde yapılan son konsey olduğunu açıkladı. Ada konseyinde Türk ve Yunan yarışmacılara hitap eden Sakis, birleşme partisi hakkında önemli bir detayı açıkladı. Sakis, dün akşam gerçekleştirilen konseyin, birleşme öncesi son konsey olduğunu, dolayısıyla son vedanın gerçekleştiğini ifade etti.

BİRLEŞME PARTİSİNDE NELER OLACAK?

Bu yıl gerçekleştirilecek olan partinin, bu zamana kadar yapılan birleşme partilerinin en iyi olacağını söyleyen Sakis, çok güzel şarkılar dinleyeceklerini dile getirdi.

Birleşme partisindeki yemeklerin ise başka bir seviyede olacağını söyleyen Sakis, yarışmacıları mutlu etti.

Sakis, birleşme partisinin pazar günü gerçekleşeceğini açıkladı. Cumartesi günü ise prodüksiyon ekibi ile Yunan-Türk yarışmacıların karmasından oluşacak bir ekip maç yapacak.