Aydın’da öğlen saatlerinde bastıran sıcaklarla birlikte sürücülerin adeta düzeni kaçtı. Efeler ilçe merkezinden geçen E-87 Karayolunda art arda yaşanan kazalarda 5 araçta maddi hasar oluşurken 3 kişi yaralandı. 
İlk kaza Forum Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın’dan Denizli istikametine gitmekte olan ve henüz plaksı ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç bilinmeyen bir nedenle kavşak sisteminde önündeki araca çarpınca meydana gelen kazada dört araç birbirine girdi. Kazada birisi yaşlı kadın 3 kişi yaralandı.
“Ayılınca hem korkuttu hem sevindirdi”
Kaza sırasında araçlardan birinin sürücüsünün hareketsiz olarak yattığını görenler ilk önce panik yaşadı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan muayenede şahsın vücudunda herhangi bir yaralanma belirtisi görülmezken nabzının da normal olduğu tespit edildi. Bir süre sonra ayılınca önce korkutan sonra da sevindiren sürücü kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Polisin çalışmaları sonucu yol kaza yapan araçlardan temizlenerek trafiğe açıldı.
Bu arada kazanın yaşandığı kavşağın hemen ilerisindeki PTT Başmüdürlüğü önünde bir kaza daha yaşandı. Eski Sanayi Kavşağı’ndan Yenidörtyol Kavşağına doğru seyir halinde olan Antlaya plakalı bir otomobil bilinmeyen bir nedenle önce direksiyon hakimiyetini kaybetti, ardından ters istikamete dönerek kaldırıma çıktı. Kazada yaralanan olmazken trafik akışını olumsuz etkileyen otomobil daha sonra yoldan kaldırıldı.
Özellikle aşırı sıcak ve nem oranının yüksek olduğu öğlen saatlerinde dikkat dağınıklığının daha yoğun görüldüğünü belirten Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, sürücülerin dikkatli olmasına uzun yol yapan sürücülerin ise sık sık mola vermesini tavsiye etti.20160806aw819984_02.jpg