Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Trafik ekipleri 3-11 Mayıs Trafik Haftası Sebebiyle sürücülere karanfil ve çikolata dağıttı. Trafik ekipleri, sürücüleri saygılı olmaya davet etti.
Mayıs ayının ilk haftasını kapsayan "Trafik Haftası" etkinlikleri Didim"de, ilçe Jandarma Trafik ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetlemelerle başlatıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kavşaklarda durarak hatasız sürücülere karanfil ve çikolata dağıttı.
Merkeze bağlı Cumhuriyet Caddesi kavşağında görevli olan Polis Memuru Bilal Kaplan ve Yalçın Yaşar, “Trafik Haftası boyunca uygulanacak olan bu işlemler ile vatandaşların trafik kurallarına gönüllü uyumunu sağlamak, herkesin karşılıklı sevgi ve saygı ortamında araç kullanması gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Tüm araç kullanıcılarına kazasız günler diliyoruz” diyerek sürücüler çikolata ve karanfil dağıttılar. Haftanın trafik haftası olduğundan habersiz olan bir çok sürücü de uygulama karşısında oldukça şaşırdı.