2010 Dünya Kupası'ndan elenmemiz ve teknik direktör Fatih Terim'in istifası,Milli Takımımız'ı 'maçsız' bıraktı. FIFA'nın karşılaşma takvimine göre 14 ve 18 Kasım'da 2 maç yapması gereken A Milli Takım, bu dönemi henüz başında bir hocası bulunmaması nedeniyle 'bay' olarak geçirmek zorunda kalacak. Federasyon sıkışık lig takvimine rağmen sezon planlamasında yeni bir düzenleme yapmazken, oluşan bu ilginç durumen çok Fenerbahçe'ye yarayacak.

11. haftada Kayserispor deplasmanına çıkacak olan sarı-lacivertliler, ardından 2 haftayı boş geçmiş olacak. 12. haftada Ankaraspor karşılaşmasından dolayı o haftayı bay geçecek olan Fenerbahçe, bir sonraki haftanın da milli maç arasına rastlamasından dolayı 15 günlük bir ara yaşamış olacak.

SADECE LUGANO GİDİYOR

Fenerbahçe'de sadece Lugano ülkesine gidecek. Kanarya 13. haftada oynayacağı Beşiktaş maçına 15 günlük bir kampın ardından çıkmış olacak.

Bu arada, federasyon Milli Takım'ın hocası konusunda Pazartesi günü Fatih Terim için düzenlenecek törene kadar bir çalışma yapmayacak. Terim ve ekibi onuruna düzenlenecek olan törende, kendilerine teşekkür plaketi sunulacak. Futbol Federasyonu, teknik direktör konusunda çalışmasını 18 Kasım'da sona erecek olan Play-Off maçlarından sonra gerçekleştirecek.