Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, son günlerde sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı gündemde olan kaptan Hakan Şükür"le ilgili "Biz Hakan"a 1 yıllık değil, 5 yıllık sözleşme teklifi yapacağız. Hakan"ı, bu önümüzdeki 5 yıllık dönemde Galatasaray"ın futbol elçisi olarak aramızda görmek istiyoruz" dedi.
Polat, Mecidiyeköy"deki kulüp binasında yapılan ve 3.5 saat süren yönetim kurulu toplantısının ardından, ikinci başkan Mehmet Helvacı ve başkan yardımcısı Yiğit Şardan"la birlikte basına Hakan Şükür"le ilgili açıklamada bulundu.
Adnan Polat, Galatasaray Kulübü"nün, Hakan"la ilgili aldığı kararı açıklarken şunları söyledi:
"Biz Hakan"a 1 yıllık değil, 5 yıllık sözleşme teklifi yapacağız. Hakan"ı bu 5 yılda Galatasaray"ın futbol elçisi olarak aramızda görmek istiyoruz. Bundan kastımız, Galatasaray Futbol Okulları"nı, bundan sonra Galatasaray Hakan Şükür Futbol Okulları olarak isimlendireceğiz. Türkiye"nin her yerinde açılacak futbol okullarını, Hakan Şükür Futbol Okulları olarak adlandıracağız. Hakan"ı, Galatasaray"ın yapacağı tüm sosyal sorumluluk projelerinde görevlendirmeyi arzu ediyoruz." AA