Dizide Ferhunde'yi oynayan Deniz Çakır, NTV'de Okan Bayülgen'in 'Sade Vatandaş' programında finalle ilgili bilgiler verdi...

Deniz Çakır, yeni sezonda, 'tadımlık' olarak tanımladığı 13 bölümün yayınlanacağı bilgisini aktardı.

Dizinin nasıl biteceğiyle ilgili soruya "Seneye biteceği için bir sezon sonraya kalacak ve bu bir roman. Sonu belli olan bir şey" diye yanıt veren Deniz Çakır, Bayülgen'in "Ferhunde mutluluğu bulabilecek mi?" sorusuna da şöyle yanıt verdi:


"En çok Ferhunde bulacak, şaşırtıcı ama!"

Deniz Çakır, yazın yayınlanması için sonraki sezonla ilgili kısa kısa fragmanlar çektiklerini belirterek "Bütün karakterlerin acı dolu anları, hep bir ızdırap var hayatlarında. Bir tek Ferhunde mutlu fragmanda. Herhalde iyi bir şeyler olacak" açıklamasını yaptı.

DİZİ ÇOK MU UZADI?
Yaprak Dökümü'nün gelecek sezon da devam edeceği bilgisi üzerine kimi çevrelerden dizinin çok uzatıldığına dair tepkiler gelmişti. Deniz Çakır da bu tepkileri hatırlatarak "Seneye de devam etmesi ile ilgili olumsuz eleştiriler de, çok uzadı, sürdü diye eleştiriler de alıyoruz ama inanın ben de kendini çok eleştiren bir insanım, içinde bulunduğum işi de eleştiririm, hiç öyle bakmam ama olabileceğin en iyisini yapıyoruz" ifadesini kullandı.

Televizyon Gazetesi