Kanlar içerisinde bir evin kapısını çalarak yardım isteyen Kaya, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Emrah Kaya'ya Somali uyruklu kişilerin Suriyeli zannederek saldırdıkları iddia edildi.

Olay, saat 01.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hacıkaymak Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, işsiz Emrah Kaya, ailesi ile tartışıp bir arkadaşına gitmek üzere evden çıktı. Kaya, yolda yürürken kendisine laf atan bir grup ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşme sonucu; Kaya önce darp edilip, daha sonrada sol bacağından bıçaklandı. Kanlar içerisinde olay yerinden kaçan Emrah Kaya, Selahattin Can'ın kapısını çalarak yardım istedi. Ev sahipleri durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaya, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaya, "Yolda yürürken laf attılar. Bende karşılık verdim. Sonra kavga edip bıçaklandım" dedi.

"SOMALİLİLER, SURİYELİ ZANNEDİP BIÇAKLAMIŞ"

Emrah Kaya'nın kanlar içerisinden kapılarına geldiğini belirten Selahattin Can, "Birden kapı çaldı. Dışarı çıktığımızda kanlar içinde çekyatta yatarken bulduk. Tanımıyoruz da. Dediğine göre, Somalililer, Suriyeli zannedip bıçaklamış."dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.