SunExpress, kış sezonu uçuş tarifesine 3 yeni hat ekledi. 2007/2008 kış tarifesine göre SunExpress, 13 Aralık"tan itibaren İzmir"den Samsun ve Kars"a, Diyarbakır"dan da Bursa"ya karşılıklı tarifeli seferler düzenleyecek. SunExpress"in İzmir – Samsun seferleri pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri, İzmir – Kars seferleri pazartesi, çarşamba ve cuma günleri, Diyarbakır – Bursa seferleri ise Salı ve Perşembe günleri karşılıklı gerçekleştirilecek. İzmir"den Anadolu şehirlerine aktarmasız uçuş yapan ilk şirket olan SunExpress, böylece iç hatlardaki haftalık uçuş sayısını 140"a çıkarmış oldu.

Yeni hatlarla ilgili bir açıklama yapan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, “SunExpress için oldukça yoğun bir yaz sezonunu geride bıraktık. Gelişen ticari ilişkilere paralel olarak, İzmir ile Anadolu şehirleri arasındaki yolcu potansiyelinin, kış sezonunda da artmaya devam edeceğini görüyoruz. Aynı eğilimi diğer şehirler arasında görebilmek ekonomik göstergeler adına çok sevindirici. Yeni hatlarımızla bu sezon ilk defa ulaşacağımız Samsunlu, Karslı ve Bursalı yolcularımıza SunExpress"in yüksek hizmet kalitesini yaşatacağız.” dedi.

SunExpress"in bilet fiyatları, vergi ve harçlar hariç 29 YTL"den başlıyor. SunExpress, bilet satışını acentelerin yanı sıra, (0232) 444 0 797"den ulaşılabilen çağrı merkezi ve www.sunexpress.com.tr adresindeki internet sitesi aracılığıyla gerçekleştiriyor. SunExpress biletleri, ortak uçuş düzenlenen Türk Hava Yolları"nın satış noktalarından da alınabiliyor.