Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Samsun, Çorum, Malatya, Erzincan, Tunceli, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde yağmur ve sağanak, gece saatlerinden iç ve doğu bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.
Yağışların; Güney ve Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli) ile Batı Akdeniz'de (Antalya, Isparta ve Burdur) kuvvetli olması bekleniyor.

Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu (Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan) ile Sivas ve Kayseri çevrelerinde sis görüleceği tahmin ediliyor.

Sıcaklık, yurdun batı kesimlerinde 2 ile 4 derece azalacak.

Rüzgar, genellikle güney ve güneydoğu, akşam saatlerinden sonra yurdun kuzey batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerde hafif arasıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında, akşam saatlerinden sonra Marmara'da kuvvetlice esecek.

Meteorolojik uyarılar!

Yağışların; Güney ve Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli) ile Batı Akdeniz'de (Antalya, Isparta ve Burdur) kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekiyor.

Sabah saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu (Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan) ile Sivas ve Kayseri çevrelerinde sis beklendiğinden.

MİLLİYET