Takımla birlikte idmana çıkan Hakan, daha sonra Sivas"ın teknik heyeti, TRT muhabirleri ve otel yöneticileri ile birlikte maç yaptı.

Sivas"ın idmanına espirileri ile neşe katan Hakan Şükür, “Futbolu bıraktıktan sonra uzun süredir ilk kez ciddi bir idman yaptım. Kardeşim Bülent Uygun"un bu sezonki başarısından sonra şampiyon olurlar” dedi.

YILDIZ: DOPİNG OLDU

Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, “Avrupa'nın en büyük golcülerinden Hakan ağabeyimle birlikte çalışmak, bizim için büyük onur ve doping oldu. Belek"teki kampımız çok mükemmel geçiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk yarıda elde ettiğimiz başarıyı ikinci yarıda da devam ettirerek, şampiyon olacağız. Şampiyon Anadolu"dan çıkacak” diye konuştu.

UYGUN: HAKAN'I TAKIMDA GÖRMEK İSTERİM

Bu arada dün akşam TRT'de yayınlanan Stadyum programına katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 'Hakan Şükür Sivasspor'a gelsin Sivas'ı ayağa kaldırırım' dedi. Bunun üzerine Hakan da espirili bir şekilde yanıt verdi ve şöyle konuştu; 'Benim bonservisim Stadyum programında'

RUBİN KAZAN BELEK"TE

Rusya Ligi Şampiyonu Rubin Kazan, ikinci yar hazırlıklar için bugün Belek"e geldi. Rubin Kazan, Belek Turizm Merkezi"nde bulunan Adora Golf Resort Otel"de 15 gün sürecek kampa girdi. Eski Galatasaraylı Hasan Kabze, Tomas, Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz"in de yer aldığı Rubin Kazan, ilk idmanı otelin sahasında gerçekleştirdi.

Hürriyet