Sunucu-oyuncu Pınar Altuğ; Emre Kınay'la başrol paylaşacağı 'Aile Reisi' dizisinin setine, altı aylık kızı Su'yu da götürecek. Çalışma saatleri çok uzun olduğu için sette özel bir oda hazırlandığını açıklayan Pınar Altuğ; şunları söyledi:

BÜYÜK AZAP OLURDU

"Su, sette benim yanımda olmasa, bütün gün evde kalacak ve benim için çok büyük azap olacaktı. En azından bir sahne ya da yemek arasında bir boşluğum olduğu zaman hemen onu kucağıma alacabileceğim. Su benimle beraber olunca, çalışırken de zorluk çekmeyeceğim. Set saatleri hiç belli olmadığı için böyle bir çözüm bulduk..."

Dizide ikiz çocukları olan bir anneyi canlandıran Altuğ, gerçek hayatında da ikiz bebek istediğini ve bunun için çok dua ettiğinin söyledi. 20 yaşından beri anne rolleri oynadığını hatırlatan Altuğ; sözlerini şöyle sürdürdü:

ANNE ROLÜNE ALIŞTIM

"Anne rollerine alıştım ama şimdi anneyi oynamak daha kolay. 'Çocuklar Duymasın'da yaşımı büyütmek için uğraşıyordum, şimdi gerçek yaşımda oynuyorum. 'Aile Reisi'nde birbirine aşık bir karı koca ve dört çocuklarının hikayesini anlatacağız. 'Nazım' ile 'Bahar'ın ufak çekişmeleri ekrana gelecek." sabah