MERSİN’de memur 32 yaşındaki Atilla Demir, gönlünü kaptırdığı öğretmen 27 yaşındaki Çiğdem Uğur’a Akdeniz’in 15 metre derinliğinde evlenme teklif etti. Çiftin nişan yüzükleri de su altında takıldı.
 
Mersin Üniversitesi’nde görev yapan Atilla Demir, bir yıldır arkadaşlık yaptığı Çiğdem Uğur’a ilginç evlilik teklifi konusundaki düşüncelerini dalgıç arkadaşlarıyla paylaşınca hazırlıklara başlandı. Plandan habersiz Çiğdem Uğur’a dalma etkinliği olduğunu söyleyen Atilla Demir, dalgıç arkadaşlarıyla birlikte Silifke İlçesi’ne bağlı Taşucu Beldesi açıklarındaki Dana Adası’na gezi ayarladı.
Dalgıç elbisesi giyen ve donanımlarını kuşanan Çiğdem Uğur’a bir dalgıç eğitim dalışı yaptırırken, Atilla Demir ve diğer dalgıçlar 15 metre derinlikte balonlar, çiçekler, nişan yüzükleri ve üzerinde ’Benimle evlenir misin?’ yazılı dövizi indirdi.
 
DHA
 
 
NİŞAN YÜZÜKLERİ DE SU ALTINDA TAKILDI
 
Bir süre deniz dibinde gezdirilen Çiğdem Uğur, balıklar eşliğinde ilerlerken Atilla Demir’in ve arkadaşlarının su altında hazırladığı sürprizi fark etti. Atilla Demir, balonlar ve çiçekler arasında ’Benimle evlenir misin?’ yazılı dövizi açtı. Gördüğü manzara karşısında şoke olan Çiğdem Uğur, sıra dışı evlilik teklifini kabul etti. Genç çifte nişan yüzüklerini de su altında dalgıç arkadaşları taktı. Yüzüklerin bağlı olduğu kurdelenin kesimini ise yine bir dalgıç yaptı. Üzerinde taşıdığı bıçağın kurdeleyi kesmediğini işaret eden dalgıç, ’bahşiş’ aldıktan sonra kurdeleyi keserek, evliliğe giden ilk adımın atılmasını sağladı. Nişan yüzüklerinin takılmasından sonra genç çift birbirlerine sarılıp, öpüşerek karşılıklı sevgilerini perçinledi.
 
Bir süre arkadaşları eşliğinde Akdeniz’in mavi sularında gezdikten sonra yüzeye çıkan Çiğdem Uğur, böyle bir teklifi beklemediğini belirterek, "Atilla ile bir yıldır arkadaşız. Sürprizleri seven bir kişiliği var. Ancak su altında bana evlilik teklif edeceği aklıma gelmemişti. Çok mutluyum, onu çok seviyorum" dedi.
 
Atilla Demir ise, bir yıldır süren arkadaşlıklarını mutluluk yolunda ilerlemesi için her hafta sonu dalış yaptığı Akdeniz’in mavi sularında evlenme teklifinde bulunarak Çiğdem’e olan sevgisini de göstermeye çalıştığını söyledi.