Ünlü şarkıcı TRT 2'de ekrana gelen Tuluhan Tekelioğlu'nun sunduğu 'Boğaziçi'nden' programına konuk oldu.

Tekelioğlu, Hande Yener'in bir röportajında kendisini güzel ve çekici bulduğuna yönelik ifadelerine değindi. Hande Yener, güzelliğin herkese göre değişen birşey olduğu vurgusunu yaptıktan sonra şunları söyledi:

"Bildiğimiz bir standart güzel vardır ya, o ben değilim, onu biliyorum."

Tekelioğlu, "Nedir?" sorusuyla konuğundan konuyu açmasını istedi. Hande Yener, "Mesela standart yüzler vardır dünyada. O ifadeler gerçekten herkes için güzeldir, o insan neredeyse... Benimki bilmiyorum ki birazcık hani bir kadın olarak kendinize baktığınız zaman kendinizi çok hoş hissedebilirsiniz. Bakımlı olduğunuz zaman. Bir de benim sanıyorum işim ve aşk hayatımda benim görüntümü değiştirdiğine inanıyorum. Enerjimi değiştiriyor" diye konuştu.

Tekelioğlu, "Aşk beni güzelleştirir mi diyorsun?" sorusunu yöneltince, ünlü şarkıcı "Kesinlikle" yanıtını verdi.

Tuluhan Tekelioğlu, bu kez "Aşk kadınları güzelleştiren bir şey mi?" sorusunu yöneltti ve beklediği çarpıcı ifadeleri Hande Yener'in ağzından aldı. Yener, "Yani ben bu kadar güzel değildim. O yüzden, eskiye göre... Kesinlikle bunun çok etkili olduğunu düşünüyorum. O pozitif enerji insana herşeyi yaptırır. Yani hiçbir şeyden vazgeçmiyorum, hiçbir şeyden sıkılmıyorum. Çünkü madem bu benim ruhuma iyi geliyor, yapıyorum neyse o.... " ifadelerini kullandı.

(Televizyon Gazetesi)