Sultanhisar Belediye Başkanı Fazıl Törün, devir işleminin ardından yıllardır yapılamayan tribünlerin kısa süre içerisinde yapılacağını belirtti.
Sultanhisar Şehir Stadı"ndaki çimlerin kurumaya yüz tutması ve tribünlerin geçen 10 yılda yapılamaması nedeniyle sahayı geri almak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü"ne müracaata bulunduklarını açıklayan Başkan Fazı Törün, “Sultanhisar Şehir Stadı"nın Sultanhisar Belediyesine devri kesinleşti. Stat hizmetleri bundan sonra Sultanhisar Belediyesi tarafından yapılacak. Sahanın mezbeleye dönüşen görüntüsünü ortadan kaldıracağız. Çimlerin onarım ve bakımından sonra mevcut yarım kalmış tribünlerin etüt çalışmaları yapılarak yenileyeceğiz. Çürümeye yüz tutmuş betonları yıkılarak yerine yenisi yapacağız. 50 dekar arazi üzerine oturan sahamız, yenileme çalışmalarının ardından bambaşka bir görünüme kavuşacak” dedi.
Bilindiği gibi; Sultanhisar Şehir Stadyumu 2000"li yıllardan bu tarafa tribünlerinin yapılamaması ve yarım kalmış harabe görünümünden dolayı sık sık tartışma konusu olmuştu.