ESKİŞEHİR"de 24 yaşındaki atletizm antrenörü İsmail Oğuz, 14 yaşındaki kız öğrencisi İ.G.K. ile boş bir tren vagonunda ters ilişkiye girmek suçundan yargılanıyor.
Bazı ilköğretim okullarında atletizm antrenörlüğü yapan İsmail Oğuz, 3 Haziran 2008 tarihinde akşam saatlerinde Hoşnudiye Mahallesi'ndeki Eskişehir Gar"ında boş bir tren vagonunda sporcusu İ.G.K. ile ters ilişkiye girdi. İlişkinin ardından aynı gün polis merkezine giden İ.G.K., antrenörü İsmail Oğuz"dan şikayetçi oldu. İsmail Oğuz gözaltına alındı. İfadesinde İ.G.K. ile kendi isteği ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia eden İsmail Oğuz, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Atletizm antrenörü İsmail Oğuz hakkında "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle Eskişehir 1"inci Ağır Ceza Mahkemesi"nde dava açıldı. Tutuklu yargılanan İsmail Oğuz, İ.G.K."yı kendi rızasıyla boş bir tren vagonunda çırılçıplak soyup ters ilişkiye girdiğini, bu olay nedeniyle İ.G.K."nin ruh ve beden sağlığının bozulmadığını öne sürerek, “Yaptığımın bu kadar büyük bir suç olduğunu bilseydim yapmazdım” dedi.
Duruşmada sanıktan şikayetçi olan İ.G.K. ise, İsmail Oğuz"un bir kez boş tren vagonunda, birkaç kez de stadyumdaki bir odada kendisiyle zorla ters ilişkiye girdiğini öne sürdü. Mahkeme heyeti sanık İsmail Oğuz"un tutukluluk halinin devamına karar vererek Adli Tıp Kurumu"ndan gelecek raporların beklenmesi için duruşmayı erteledi.

MİLLİYET