Maça hızlı başlayan taraf Zorya oldu. Ev sahibi ekip birinci dakikada gole çok yaklaştı. Ceza alanına ortalanan topa iyi yükselen Petryak'ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı. Temsilcimiz ise 10. dakikada Josef de Souza ile gole çok yaklaştı. Stoch'un sol taraftan kullandığı serbest vuruşta penaltı noktasına ortaladığı topa Josef'in kafa vuruşunda top direğin yanından dışarı çıktı. Kalan dakikalarda iki takım da önemli gol pozisyonu üretemedi ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında ilk ciddi pozisyon temsilcimizden geldi. 49. dakikada Zorya kalecisi Shevchenko ile karşı karşıya kalan Moussa Sow'un şutunnda kaleci gole izin vermedi. Zorya maçın 53. dakikasında Dmytro Grechyshkin'in ceza sahası dışından attığı golle 1-0 öne geçti. Gol sonrası Fenerbahçe teknik direktörü Dirk Advocaat, Robin van Persie ve Emmanuel Emenike'yi oyuna dahil etti. Değişiklik sonrası hücumda etkili olan Fenerbahçe, Sow-Emenike-Robin van Persie üçlüsü ile net fırsatlardan yararlanamadı. Karşılaşmanın uzatma bölümünün son anlarında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Simon Kjaer'in vuruşunda top savunmadan döndü. Dönen topu önünde bulan Kjaer ceza sahası dışında topa gelişine harika bir vuruş gerçekleştirerek topu ağlara gönderdi ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

ZORYA: 1 - FENERBAHÇE: 1

STAT: Chornomorets
HAKEM:  Istvan Kovacs 
SAAT: 20.00

ZORYA: Shevchenko, Kamenyuka, Sukhotsky, Checher, Sivakov, Gordlenko, Karavaev, Ljubenovic, Grechyshkin, Petryak, Bonaventure
TEKNİK DİREKTÖR: Yuri Vernydub

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper, Salih, Stoch, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Dick Advocaat
LigTv