Skorer - Atiker Konyaspor ile kritik bir 90 dakikaya çıkan Fenerbahçe'de eksiklerin etkisiyle Ersun Yanal, farklı bir ilk 11'le çıktı. Devre arası transferlerinden Miha Zajc, ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi ve ilk 11'de yer aldı. Zajc 62'de yerini Ayew'e bıraktı.

Sloven yıldız taraftarlardan maç öncesinde büyük destek aldı. Ayrıca sağ bekte Isla'nın cezalı olması nedeniyle Şener yerine Nabil Dirar kullanıldı. Victor Moses da Avrupa Ligi'nden sonra ligde de ilk kez 11'de şans buldu. Forvet hattında da Slimani, Soldado'nun yerine oynamaya devam etti. 

Harun'a sevgi seli

Kaleci Harun Tekin'e Kadıköy'de büyük ilgi vardı. Zenit maçında kurtardığı penaltıyla takımın kahramanı olan tecrübeli file bekçisi, maç öncesinde ısınmaya çıktığında hemen tribüne çağrıldı.

Harun, tek tek tribünleri dolaştı. Taraftarlar, Volkan Demirel'e de destek verdi.

Taraftar desteği

Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Bu sezonun genelinde olduğu gibi tribünler yine büyük ölçüde doldu. 

Konuk takım Atiker Konyaspor taraftarları da kendilerine ayrılan bölümün tamamına yakınını doldurdu. Maç boyunca her iki takım taraftarları da takımlarına destek verdi.