TFF 1.Lig ekibi Balıkesirspor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada Radyospor'dan Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

Yusuf Şimşek futbolculuk dönemi ile ilgili FANATİK yazarı Mehmet Demirkol'un sözleri üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı .

Yusuf Şimşek, Mehmet Demirkol'un kendisiyle ilgili söylediği "Trabzonsporlu Nwakaeme, adam geçme özelliği açısından bana Yusuf Şimşek'i hatırlatıyor." sözleriyle ilgili olarak, "Mehmet Ağabey'e teşekkür ediyorum. Yıllar geçse de unutulmamak çok güzel. Futbolculuğum döneminde daha iyi şeyler yapabilirdim ama olmadı. Futbolculuk döneminde hatalar yaptım yoksa dünya beni konuşurdu. Bu hataları yapmasaydım; dünya futbolunda söz sahibi olurdum. Ben kendisiyle yüzleşen biriyim. Geçmişten ders aldım." ifadelerini kullandı.

Nwakaeme'yi beğeniyorum

Yusuf Şimşek, "Teknik direktörlük kariyerimde de hatalarım oldu, hepsinden ders çıkarttım. Umarım teknik direktörlük kariyerimde daha güzel bir kariyere imza atarım. Trabzonsporlu Nwekame'yi çok beğeniyorum." açıklamasında da bulundu.