Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek olan sarı kırmızılılarda transfer harekatı sürüyor. Yeni isimleri kadrosuna katmak için oldukça titiz bir çalışma gerçekleştiren sarı kırmızılılar, Denayer için ısrarını sürdürüyor... Belçikalı savunmacıyı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray‘ın kiralama formülü üzerinde durduğu ancak Manchester City‘nin oyuncuyu bonservis bedeli ile göndermek istediği iddaa ediliyor.

Yeni sezon hazırlıklarının İsviçre etabında izninden erken dönerek takımla birlikte çalışan ve Sakaryaspor mücadelesinde fileleri havalandıran Belhanda‘ya Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace talip oldu... Ancak Faslı oyuncunun gelecek sezon Şampiyonlar Ligi‘nde forma giymek istediği ve Galatasaray‘da son derece mutlu olduğu için takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan Aytemiz Alanyaspor ile 1 yıl daha kontratı bulunan ve 2017-2018 sezonunda gösterdiği müthiş performans ile neredeyse tüm kulüplerin radarına giren Emre Akbaba konusunda sarı kırmızılı yönetimin ısrarcı olduğu öğrenildi. Galatasaray yönetiminin Emre için Alanyaspor‘un kapısını yeni bir teklifle çalacağı iddia ediliyor.

(beinsports)